Salta trampolines

Salta

Salta trampolines behoort tot de grootste trampoline fabrikanten van Europa. Wij zijn experts binnen dit segment, welk tot uiting wordt gebracht in onze uitstekende serie trampolines. Salta onderscheidt zich van andere fabrikanten, door de focus te leggen op design en ontwikkeling.

Uren springen met de trampolines van Salta! Salta heeft een breed assortiment trampolines, zo kun je kiezen om jouw trampoline in te graven, je kunt kiezen voor een trampoline op poten of fitness trampoline. Salta heeft rechthoekige en ronde trampolines en met of zonder veiligheidsnet of trappetje. Alles om jou een te gekke springervaring te bieden!

Salta trampolines heeft veel geïnvesteerd in veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. Salta heeft een uitstekende serie trampolines te bieden en varieert van de Comfort Edition, met een goede prijskwaliteitverhouding, tot aan de ultieme First Class serie.

 

Salta Junior trampoline

Salta Junior trampolinesDe Salta Junior trampoline is speciaal ontworpen voor jonge kinderen. Peuters en kleuters kunnen al hun energie kwijt op de Junior terwijl ze ondertussen hun motoriek, balans en kracht vergroten. De trampoline zorgt dus niet alleen voor urenlang springplezier, maar draagt ook bij aan de ontwikkeling van je kind! Het zachte veiligheidsnet van de Junior zit vast aan de springmat, waardoor kinderen niet in aanraking kunnen komen met het frame en deze trampoline dus uiterst veilig is. Omdat de trampoline is uitgerust met een elastieken vering, kan er geluidloos worden gesprongen en is springen niet belastend voor de rug en gewrichten. De vering is zodanig afgesteld dat jonge kinderen optimaal en comfortabel op de trampoline kunnen springen. De trampoline is verder voorzien van rubberen pootjes die verschuiving voorkomen.


salta comfort edition trampolinesSalta Comfort Edition

De Salta Comfort Edition is een buitengewone trampoline vanwege zijn strakke en moderne vormgeving in een zeer aantrekkelijk prijssegment. De Comfort Edition voorziet jouw tuin van een sublieme uitstraling door het stijlvolle design. Zoals de naam het al zegt, staat de Comfort Edition garant voor comfort. Voor beginners is dit een ideaal instapmodel om comfortabel springplezier te ervaren.

salta comfort edition ground trampolinesDe Comfort Edition Ground is onder de ingraaftrampolines een perfect instapmodel voor beginners. Doordat de Comfort Edition Ground in de grond wordt gegraven, wordt de trampoline op fraaie wijze verenigd met je tuin. Voor een comfortabel springresultaat, is de trampoline aan de onderzijde voorzien van een net, zodat de lucht die vrijkomt tijdens het springen zich optimaal kan verplaatsen. Met de meegeleverde robuuste grondankers kan de trampoline extra stevig in de grond worden verankerd. De trampoline komt slechts 20 cm boven de grond. Door de lage op- en afstap kunnen kinderen de trampoline gemakkelijk betreden.


Salta Combo

salta combo trampolines

De Salta Combo is een echte klassieker uit de Salta collectie en biedt een uitstekende balans tussen veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid tegen een zeer schappelijke prijs. Een model dat jou veel te bieden heeft. Ben je op zoek naar een trampoline die betaalbaar is en ook nog eens beschikt over degelijke kwaliteit? Dan zit je met de Salta Combo zeker goed!

De combinatie van het robuuste, gegalvaniseerde frame met de fraai afgewerkte materialen in de veiligheidsrand en het veiligheidsnet, resulteert in een sterke en stabiele trampoline.


Salta Premium

salta premium black edition trampolinesDe Salta Premium Black Edition behoort tot één van de populairste trampolines in de markt. Met zijn elegante en moderne vormgeving is de Premium Black Edition een echte eyecatcher in je tuin!

De Salta Premium Black Edition ziet er niet alleen chic en elegant uit, maar is ook gecreëerd met hoogwaardigematerialen. De trampoline is uitgerust met een sterk en stabiel frame welke dubbelzijdig is gegalvaniseerd en gepoedercoat aan de buitenkant. Je bent hierdoor verzekerd van een duurzaam frame.

salta premium ground trampolinesDe Salta Premium Ground is perfect te integreren in je tuin! Deze buitengewone ingraaftrampoline bestaat uit duurzame materialen van hoogwaardige kwaliteit en is voorzien van een strak en modern design. De veiligheidsrand van de Premium Ground is uitgerust met een geïntegreerd ventilatiesysteem, zodat de lucht die vrij komt tijdens het springen zich optimaal kan verplaatsen. Deze goede luchtcirculatie zorgt voor een geweldige springervaring. Bovendien beschikt de veiligheidsrand over een extra dik PVC, voor de beste bescherming. De rand kan middels de bijgeleverde verankering set aan de grond worden bevestigd.


Salta First Class

salsa first classDe Salta First Class is een uiterst luxe trampoline die kwaliteit biedt van de eerste klasse. Op zoek naar ultiem springcomfort? Ervaar de hoogste kwaliteit binnen ons assortiment met de Salta First Class!

Voor het ontwikkelen van de Salta First Class zijn enkel de beste en sterkste materialen gebruikt, welke deze trampoline bijzonder duurzaam maakt. De trampoline is uitgevoerd met extra dikke gegalvaniseerde buizen zodat je zeker bent van de meest solide frameconstructie.


Salta Royal Baseground

salta royal baseground trampolinesDe revolutionaire Salta Royal Baseground is een bijzonder innovatieve trampoline van topkwaliteit die op gelijke hoogte ligt met het gras. De trampoline is hierdoor volledig geïntegreerd met je tuin!

De Royal Baseground onderscheidt zich van alle andere ingraaftrampolines in de markt door het speciaal ontwikkelde en gepatenteerde ‘Air Performance System’. Dit ventilatiesysteem zorgt voor voldoende ruimte tussen de springmaten de beschermrand, welke resulteert in een goede luchtcirculatie. Met het Air Performance System ben je verzekerd van dynamische en geluidloze sprongen en ervaar je fantastisch springcomfort!


Salta ronde trampolinesSalta rechthoekige trampolinesSalta trampolines op potenSalta inground TrampolinesSalta beschermhoezenSalta veiligheidsnettenSalta trampolineladders | Salta trampolineveren |

Salta rechthoekige trampolines , Salta beschermhoezen , Salta veiligheidsnetten , Salta trampolineladders , Salta trampolineveren , Salta trampolines op poten , Salta inground Trampolines , Salta Trampolines inground Trampolines koop je eenvoudig online via bol.com.

Aanbod van Salta op Bol