Jumpking trampolines

Jumpking

Jumpking Trampolines, ’één van de grootste trampolinebouwers ter wereld, heeft zijn naam te danken aan zijn jarenlange ervaring, zijn streven naar kwaliteit en veiligheid en het continue innoveren van trampolines en toebehoren. De eerste Jumpking fabriek werd reeds opgericht in 1948 in Amerika, waar het ongeveer 60% van de markt in handen heeft. Sindsdien heeft het succesverhaal van Jumpking zich verspreid en staan er reeds miljoenen Jumpking trampolines in tuinen over de hele wereld.

Jumpking trampolines worden onder toezicht van het CPSC (Consumer Products Safety Commission) geproduceerd in drie gespecialiseerde fabrieken in China. Jumpking ingenieurs ontwikkelen er nieuwe modellen die aan steeds hogere kwaliteitseisen voldoen. Mede dankzij Jumpking is de trampoline technologie de laatste jaren sterk geëvolueerd. Dit resulteert in steeds betere en veiligere trampolines voor de toekomstige Jumpking klanten.


jumpPod ClassicJumpPOD Classic

De JumpPOD Classic is de ideale trampoline voor wie veiligheid, comfort en een mooi geheel belangrijk zijn. Nodig je vrienden uit en kijk wie er het hoogste springt! Deze elegante trampoline wordt ondersteund door vijf voeten en is voorzien van een stevig veiligheidsnet dat afsluitbaar is middels de rits.


jumpking deluxeJumpPOD Deluxe

De JumpPOD Deluxe is de robustere uitvoering van de JumpPOD Classic. Deze versie combineert het unieke design van de JumpPOD Classic met een extra breed en stevig randkussen, meer en langere veren van maar liefst 22cm. De JumpPod Deluxe beschikt over krachtige springveren die in het over- en onder Eurospring-ontwerp zijn gemonteerd voor een verbazingwekkende springervaring. Het Eurospring-ontwerp zorgt voor extra stabiliteit omdat er twee keer zoveel staal door de behuizing loopt. Dankzij de Tri-Layer-aansluiting is de montage heel eenvoudig, waardoor er geen beugels nodig zijn. De robuuste beschermrand helpt de levensduur van je Jumpking-trampoline te verlengen, en het omringende gaas zorgt voor extra ventilatie, zodat de veerkracht van de Jumpking-trampoline niet wordt belemmerd.


jumpking ovalJumpPOD Oval

De JumpPod Oval beschikt over krachtige springveren die in het over- en onder Eurospring-ontwerp zijn gemonteerd voor een verbazingwekkende springervaring. Het Eurospring-ontwerp zorgt voor extra stabiliteit omdat er twee keer zoveel staal door de behuizing loopt. Dankzij de Tri-Layer-aansluiting is de montage heel eenvoudig, waardoor er geen beugels nodig zijn.


jumpking mini bouncerJumpking Mini Bouncer trampoline

Deze mooie mini trampolines met vrolijk design zorgen voor veel springplezier. De trampoline is voorzien van sterke veren die bedekt zijn met zacht materiaal, zodat kleine voetjes beschermd worden. Een stevig frame met zes poten zorgt voor een uitstekende stabiliteit.


Jumpking ronde trampolinesJumpking ovale trampolinesJumpking rechthoekige trampolinesJumpking trampolines op potenJumpking inground TrampolinesJumpking beschermhoezenJumpking trampolineladders |

Jumpking ronde trampolines , Jumpking ovale trampolines , Jumpking beschermhoezen , Jumpking trampolineladders , Jumpking trampolines op poten , Jumpking inground Trampolines koop je eenvoudig online via bol.com.

Aanbod van Jumpking op Bol