Etan trampolines

Etan

De Etan Trampolines zijn afkomstig van Etan dat in 1988 is opgericht. In de loop van de jaren zijn ze uitgegroeid tot een specialist in de Europese markt. Door de ruime ervaring hebben zij verschillende lijnen op gezet en staan zij voor het geven van goede service. Zij leveren alleen producten van goede kwaliteit doordat een groot deel van hun producten ontworpen wordt in Nederland en geproduceerd in Europa. Door de duurzame materialen en hoogwaardige afwerking staan al hun producten garant voor jaren lang speelplezier. Dat is wat Etan kenmerkt! Fun you can Trust.

Er zijn verschillende kwaliteitsklasse van de Etan trampolines op de markt. De Premium lijn staat voor hoge kwaliteit en veiligheid en staat garant voor jaren lang springplezier. Deze zijn onder te verdelen in de Silver, Gold en Platinum. Het verschil tussen deze drie zit in het randkussen. Van de Gold variant is ook een speciaal inground model verkrijgbaar, voor het gemakkelijk en snel ingraven.

ETAN HI-FLYER TRAMPOLINE

Een Etan Hi-Flyer trampoline is ideaal voor de startende trampoline springer. De Etan Hi-Flyer trampoline is beschikbaar als ronde trampoline of als rechthoekige trampoline. Of je nu een Etan Hi-Flyer inground trampoline zoekt of een Etan Hi-Flyer trampoline als opstaand model, wij garanderen springplezier!

De Etan Hi-Flyer word geleverd met trampoline beschermrand, trampoline springmat en natuurlijk de veren. Indien je voor een trampoline veiligheidsnet hebt gekozen dan wordt deze apart bijgeleverd. De Hi-Flyer is de ideale middenklasser welke prijs, veiligheid en kwaliteit uitstekend combineert. De classic is het meest basis model binnen de Etan trampolines. Hiermee heeft u voor een klein bedrag een prima trampoline.

ETAN ULTRAFLAT

De Etan Ultraflat trampoline is de gloednieuwe gelijkvloers trampoline van Etan Trampolines. Geïntroduceerd in 2021 en volledig geproduceerd in Europa. Met een sterk oog gericht op kwaliteit beloofd deze trampoline de gaafste trucs en hoogste sprongen.

Een trampoline beschermrand gemaakt van zwart extra sterk Duits PVC, een Etan OptiFlow trampoline springmat voor optimale luchtverplaatsing door de springmat en Etan Quick Spring trampoline veren. De trampoline veren die krachtig gespannen zijn voor een snelle en hoge sprong. Perfect voor salto’s!

ETAN PREMIUM

Een Etan Premium trampoline is een top of the line trampoline met een verbeterde springbeleving. Deze trampoline wordt gemaakt met Europees geproduceerde trampoline beschermrand gemaakt van sterk Duits PVC en dubbele padding, heeft hoogwaardige Nederlandse veren, een sterk frame, een extern trampoline veiligheidsnet en ons unieke Diamond System voor krachtige en gecontroleerde sprongen.

De Etan Premium is beschikbaar in zowel ronde als rechthoekige trampoline en zowel als opstaande en inground trampoline. Omdat veiligheid bij Etan Trampolines op nummer 1 staat worden de Etan Premium trampoline beschermranden gemaakt met extra innersleeve aan de binnenzijde van het randkussen. Ook worden de trampoline springmatten gemaakt met extra flap die over de veren ligt. Dit, in combinatie met de innersleeve van de beschermrand, zorgt ervoor dat jouw kinderen met geen mogelijkheid bij de veren kunnen tijdens het springen.

 

Etan ronde trampolinesEtan Premium ronde trampolines  | Etan Premium Gold ronde trampolines |

Etan rechthoekige trampolinesEtan Premium rechthoekige trampolinesEtan Premium Gold Deluxe rechthoekige trampolinesEtan Premium Gold rechthoekige trampolines

Etan trampolines op potenEtan Premium trampolines op potenEtan Premium Gold trampolines op potenEtan Premium Gold Deluxe trampolines op poten | 

Etan inground TrampolinesEtan Premium inground TrampolinesEtan UtlraFlat inground TrampolinesEtan Premium Gold inground TrampolinesEtan Premium Gold Deluxe inground Trampolines |

Etan trampolinerandenEtan Premium Gold trampolinerandenEtan UtlraFlat trampolineranden |

Etan beschermhoezenEtan Premium beschermhoezenEtan veiligheidsnettenEtan Hi-Flyer veiligheidsnetten

Etan springmattenEtan trampolineladdersEtan trampolineveren

Etan rechthoekige trampolines , Etan Premium rechthoekige trampolines , Etan Premium Gold Deluxe rechthoekige trampolines , Etan Premium Gold rechthoekige trampolines , Etan trampolineranden , Etan Premium Gold trampolineranden , Etan UtlraFlat trampolineranden , Etan beschermhoezen , Etan Premium beschermhoezen , Etan veiligheidsnetten , Etan Hi-Flyer veiligheidsnetten , Etan springmatten , Etan trampolineladders , Etan trampolineveren , Etan trampolines op poten , Etan Premium trampolines op poten , Etan Premium Gold trampolines op poten , Etan inground Trampolines , Etan Premium inground Trampolines , Etan UtlraFlat inground Trampolines , Etan Premium Gold inground Trampolines , Etan Premium Gold Deluxe inground Trampolines koop je eenvoudig online via bol.com.

Aanbod van Etan op Bol