BERG trampolines

BERG

Als ouder wil je dat je kinderen plezier maken, lekker buitenspelen en vooral genieten. Je wilt je geen zorgen hoeven maken om het welzijn van je kind. BERG heeft een veilige en kwalitatieve trampoline die bij jouw tuin past. We hebben trampolines ontworpen die veilig zijn, waarop kinderen onbezorgd hun talenten kunnen ontdekken en waar je als ouder je kind met een gerust hart op kunt laten springen.

Bij het eerste aanblik lijken de BERG Trampolines vrij veel op elkaar, maar er zit wel degelijk een verschil in. Allereerst onderscheiden wij drie verschillende kwaliteitslijnen, namelijk de Favorit lijn, de Champion lijn en de Elite lijn. Het verschil zit hier vooral in het springcomfort en de kwaliteit. Dit heeft te maken met de opbouw (onderdelen) van de trampoline. Hierbij kan je denken aan het springdoek op te trampoline, het (eventuele) veiligheidsnet, de beschermrand, de veren en het frame. Samenvattend kan je zeggen dat een hogere kwaliteitslijn gelijk staat aan meer springplezier en kwaliteit.


Berg favorit trampolinesDe BERG Favorit

Oefen je favoriete sprongen op een veilige trampoline van goede kwaliteit.

De BERG Favorit zorgt voor jarenlang plezier. De trampoline is met zorg en aandacht ontwikkeld, zodat zowel kinderen als volwassenen veilig kunnen springen. De GoldSpring Solo veer is lang, waardoor je lekkerder en soepeler kan springen. Het Safety Net Comfort is extra veilig door een zelfsluitende ingang en een beschermende foamlaag rond de palen.


Berg champion trampolinesBERG Champion

Uitstekende kwaliteit voor lekker lang en veilig springen in elke tuin.

Op een BERG Champion spring je hoger en lekkerder dan ooit! Dat komt door de TwinSpring veren en door het AirFlow springdoek. Deze combinatie zorgt voor minder luchtweerstand en een groter springoppervlak. Door de dikke beschermrand en de stevige frameconstructie is de trampoline ook nog eens super veilig. Je kan kiezen uit 3 verschillende vormen.


Berg elite trampolinesBERG Elite

Voor iedereen die van superieure kwaliteit en duurzaamheid houdt.

Wil je de allerbeste trampoline? Kies dan voor een BERG Elite. Het bijzondere aan de Elite is de oerdegelijke en altijd mooi blijvende beschermrand. Deze is super stevig en gemaakt van het allerbeste en -sterkste materiaal op de markt. Dit maakt dat de rand jarenlang mee gaat en optimaal beschermd is tegen de straling van de zon. Je kan kiezen uit 3 verschillende vormen...

De langste levensduur door UV resistent PVC beschermrand. Nóg hoger springen met het BERG AirFlow springdoek. Groter springoppervlak met TwinSpring Gold veren. Extra stevig frame zorgt voor meer veiligheid

Van alle trampolines, kun je de beste sprongen maken op de BERG Ultim Elite. Deze trampoline is speciaal ontworpen om de coolste en nieuwste tricks te leren en uit te voeren. De trampoline is 5x3 meter, wat betekent dat je enorm veel springruimte hebt. Net als de Olympische trampolines is deze Ultim Elite rechthoekig van vorm. Dit betekent dat je superfijne sprongen over de hele lengte en breedte van de trampoline kunt maken. Een rechthoekige trampolinegeeft je meer controle over jouw sprongen.


BERG ronde trampolinesBERG rechthoekige trampolinesBERG ovale trampolinesBERG trampolinerandenBERG trampolines op poten | BERG inground Trampolines | BERG beschermhoezenBERG veiligheidsnettenBERG springmattenBERG trampolineladdersBERG trampolineframenettenBERG trampolineveren

BERG ronde trampolines , BERG rechthoekige trampolines , BERG ovale trampolines , BERG trampolineranden , BERG beschermhoezen , BERG veiligheidsnetten , BERG springmatten , BERG Toys springmatten , BERG trampolineladders , BERG trampolineframenetten , BERG trampolineveren , BERG trampolines op poten , BERG inground Trampolines koop je eenvoudig online via bol.com.

Aanbod van BERG op Bol